Wij maken met Noodlewerk sinds 2008, leuke, verrassende en vooral vernieuwende apps voor iOS, toen nog samen met Jorn en Martijn. Van hele bekende apps, zoals Parkmobile, Park-line en de 3voor12 Luisterpaal, bijzonder nuttige apps zoals SignPad, de IDchecker SDK tot prachtige apps zoals RCO Meets Fink.

In 2012 kon Martijn toch de drang niet weerstaan om iets anders te gaan doen en heeft hij Noodlewerk achter zich gelaten om zich bij het innoverende Pebble te voegen.

Jorn wilde in 2013 al zijn tijd kunnen besteden aan een nieuw idee, en is zelf een nieuw bedrijf begonnen, wat uiteindelijk is uitgegroeid tot Taptalk.

Wij zijn Martijn en Jorn voor alles enorm dankbaar, vooral voor de mogelijkheid om het roer van ze over te nemen. Samen met hen hebben we veel mooie apps uitgebracht en dit is een traditie die we voortzetten. We zijn ondertussen iets meer dan een jaar verder en hebben dan ook grootse plannen voor Noodlewerk!

Welkom bij Noodlewerk Apps

Wij zijn Bruno Scheele en Michiel Boertjes. Samen met onze collega Jonas Treub bouwen wij verder aan Noodlewerk’s visie om fantastische mobiele ervaringen voor gebruikers te maken.

Wij maken het leven leuker en makkelijker is ons nieuwe credo. Wij geloven erin dat technologie bestaat om ons te helpen, om moeilijke zaken simpel te maken en om ons op een leuke manier kennis te laten maken met nieuwe ervaringen. Wij willen dit allemaal mogelijk maken.

En waar wij ons vroeger concentreerden op het ontwikkelen voor Apple en iOS, hebben we gemerkt dat de situatie zo veranderd is dat niet één software platform meer dominant is. Daarom hebben we ons telkens meer geconcentreerd op het ontwerpen en uitwerken van mobiele toepassingen voor alle belangrijke platformen. Hier horen Android, Windows Phone en het web ook bij.

Daarom bieden wij nu ook onze diensten aan voor elke fase van het creëren van een mobiele toepassing, van concept tot realisatie, voor elk mobiel platform.

Concept

Everything begins with an idea. - Earl Nightingale

We zijn graag aanwezig vanaf het prille begin, zodat we kunnen helpen met het ontwikkelen van een idee tot een volwaardig concept.

We denken niet alleen na over hoe het idee uitgevoerd kan worden, maar zoeken juist naar de waarde voor de gebruiker. Zo reduceren we het concept tot zijn essentie, waardoor het ontwerpen en realiseren nog sneller gaat.

Ontwerp

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works. - Steve Jobs

Wij helpen een concept uit te werken tot een uitgedacht, mooi en vooral intuïtief ontwerp. Bij het ontwerp concentreren we ons op de essentie van het concept.

Door deze focus wordt het resultaat gebruiksvriendelijker en daarmee ook beter. De realisatie wordt hier nog sneller door ook, waardoor het eindresultaat nog sneller bij de gebruikers komt.

Realisatie

Execution is everything. - All the greats

Wij zorgen voor een vlekkeloze realisatie, waarbij wij putten uit de kracht van itereren. Door niet direct álles te willen maken, maar te werken vanuit een kleine focus, zal een product ontstaan dat door zijn initiële eenvoud de gebruiker weet te grijpen.

Als we in een later stadium de puntjes op de i zetten, zorgt dit voor een langer durende, fantastische ervaring.

Samen staan we sterk

Light is the task where many share the toil. - Homerus

Wij maken niet alleen maar apps voor Apple en iOS, maar creëren mobiele toepassingen voor álle belangrijke platformen; ook Android, Windows Phone en het web.

En dit doen wij niet alleen. Wij werken samen met andere ontwikkelbureau’s die elk hun eigen focus hebben. Dat zorgt ervoor dat bij een project elk onderdeel verzorgd wordt door een specialist. Zo kunnen onze gebruikers en klanten altijd genieten van de beste kwaliteit.

Kom langs

Met een team uitstekende ontwikkelaars en ontwerpers, zorgen we ervoor dat jouw ideeën, concepten en ontwerpen nog mooier uitgewerkt worden dan je had kunnen denken.

Kom langs en maak kennis met ons team. De koffie en thee staan klaar!